Tatiana's Blog | The Sunshine Award
Tatiana's Blog | The Sunshine Award
Ik ben door Mirella genomineerd voor ‘The Sunshine Award’. Ik wist niet eens van het bestaan tot zij mij nomineerde. Mirella heb ik leren kennen op een forum voor Paint Shop Pro freubies. Sindsdien volgen we elkaar online eigenlijk overal, op Hyves, Facebook, en nu ook via de blog. Mirella, dank je wel voor je nominatie.

Omdat ik niets van het bestaan wist van ‘The Sunshine Award’, heb ik me er een beetje in verdiept en er blijken wat regeltjes te zijn. En volgens mij zijn dit ze ongeveer:
 • Er wordt ook gesproken over het showen van het logo van de award, maar ik zie bij velen een ander plaatje, dus heb ik ook zelf een plaatje gekozen. Hoop dat ik hiermee geen regels heb overtreden.
 • Uit je waardering naar de blogger die jou gewaardeerd heeft.
 • Nomineer 7 bloggers en link naar hun site.
 • Laat de bloggers weten dat jij hun hebt genomineerd.
Voor zover de regels. Hier zijn 7 feitjes over mij … …
 1. Huisje, boompje, beestje | Toen ik 24 was leerde ik mijn man kennen. Ik was daarvoor net 3 jaar vrijgezel en vond het wel prima. De mannen had ik zo’n beetje afgezworen, want ze waren toch allemaal hetzelfde. Mijn vriendin huurde in die tijd wel eens een filmpje en zag hem daar achter de balie staan. Ze zei v  ertelde me dat ik een keer mee moest met haar zodat ik hem ook kon zien. Ik zag en bewonderde. Hij was inderdaad leuk, heel leuk. En wat me gelijk opviel waren zijn sterke armen, die spieren. Ik probeerde me een beetje afzijdig te houden, maar ik was hem al opgevallen. Hij was in 1 oogopslag verliefd. De domste zet die mijn vriendin had kunnen maken, maar ja. Ik geloof in het lot, en dit was voorbestemd. Inmiddels verliefd, verloofd en getrouwd. We hebben een prachtig dochtertje samen, ze heet Esmee Angelina.
 2. Tattoos en piercings | Als gaatjes in je oren behoort tot piercings, ja dan heb ik 2. Maar als je dat niet meerekent dan heb ik geen piercings. In mijn jeugdige jaren heb ik wel eens een navelpiercing overwogen, alleen de gedachte dat er in mij geprikt zou worden met naalden heeft mij van dit idee afgehouden. Maar nu jaren later, nu ik bij de groep 30+ hoor, hoef ik dat niet meer zo nodig. Mijn buik heeft door de jaren heen genoeg sieraden van zichzelf, daar kan geen piercing tegen op. Opgeteld zitten er 6 littekens op mijn buik, te danken aan operaties waaronder een keizersnede. Een tatoeage heb ik wel, nu 3 jaar. Een tatoeage wilde ik ook altijd wel al, maar ik wilde wel één met een betekenis. Daar heb ik lang mee gewacht, en tevens speelde hier weer dezelfde fobie van naalden. Toen ik wist wat ik wilde was ook mijn fobie verdwenen. Met de komst van ons dochtertje had ik en een betekenis voor een tatoeage gevonden en de naalden overwonnen. Sindsdien staat er met trots op mijn arm geschreven ‘Esmee Angelina’.
 3. Embarrassing Moment | Het moment van grote schaamte weet ik nog maar al te goed. Weer staat het in verband met mijn dochtertje. Voor en tijdens de zwangerschap kreeg ik veel en vaak controle. Elke week, soms wel 2x werd een inwendige echo gemaakt. Het was niet leuk, want zeg nou zelf, het is een benarde positie om in zo’n stoel te liggen. En inwendig is ook echt inwendig. Maar ook daar raak je aan gewend. En dat was bij mij dus ook het vreemde geval. Ik kreeg zoveel inwendige echo’s dat ik niet beter wist. Op een dag moest ik in het ziekenhuis komen voor een echo en net die ene keer kon mijn man met mij mee. Terwijl alles werd klaar gelegd begon ik mij van onder uit te kleden en ging liggen. De zusters draaiden zich om en zagen mij liggen. Verschrikt werd er gezegd: ‘Maar mevrouw, wij doen een buikecho, u hoeft alleen uw buik te ontbloten!’ Daar lag ik dan, op die tafel, lekker gênant.
 4. Favoriete boek | Ik hou wel van lezen, maar ik lees veel te weinig. Een lange tijd terug heb ik een keer een boek gelezen van Marianne Tham. Het is het waargebeurde verhaal van Alisons nachtmerrie, zij wordt door 2 mannen verkracht. Ik hou wel van biografieën. Een beetje egoïsme of trots, hoe je het maar wil noemen, een favoriet is ook mijn eigen boek. Een verhaal geschreven in dagboekvorm van de tijd rond mijn zwangerschap. Het boek draagt de titel: ‘Onze reis door de medische wereld van IVF’. Voor jullie een kort fragment van het boek | De verzorgers vertellen ons wel over haar dipjes, maar om het zelf te zien is hartverscheurend. Haar adem stopt en haar buikje gaat niet meer op en neer. Ik had het er erg moeilijk mee en begon te huilen. Ik voelde me schuldig. Waarom was ik niet sterk genoeg om haar de volle 9 maanden bij me te dragen. Ik legde mijn hand op haar hoofdje en op dat moment legde ze haar kleine handje op de mijne, alsof ze wilde zeggen: … … ‘Alles komt goed mama!’ |
 5. Hobby’s | Ik heb veel hobby’s, maar ze vallen allemaal in 1 groep: Be Creative. De eerste daarvan is Paint Shop Pro / Photoshop, een programma waarmee op veel manieren foto’s kan bewerken en leuk kan scrappen. Naast het bewerken van foto’s maakte ik ook wenskaarten voor verkoop. Fotografie heb ik ook een tijd lang gedaan, maar te weinig in verdiept. Ik heb een keer meegedaan aan een project met de naam ‘365 dagen project’. Ik heb een jaar lang elke dag een foto gemaakt, en aan het eind van dat jaar heb ik het laten afdrukken als een fotoboek. Wel zie ik vaak dingen, voorwerpen, en gezichten die een plaatje schieten waard zijn. Op een vakantie van 2 week knip ik gemiddeld 3000 foto’s, volgens mij mag je fotografie dan wel een hobby noemen. En de recentste hobby, nog redelijk in de kinderschoenen, is bloggen. Ik ben het bloggen begonnen om mijn webwinkel te promoten, maar ik vond het zo leuk dat ik nu ook wil bloggen over andere zaken op beauty gebied.
 6. Grootste angst | Ik durf niet voor mijn rijbewijs te gaan. Achter het stuur stappen is niets voor mij. Jonge vrouwen achter het stuur vind ik zo stoer om te zien. Waarschijnlijk omdat het een plek is waar je mij niet gauw ziet zitten. De angst dat ik een ongeluk veroorzaak is veel groter dan het plezier van het rijden. Of het ooit nog zover komt weet ik niet, ik zou wel graag willen. Nu doe ik alles met het openbaar vervoer en dat werkt prima. Maar ik snap best waarom iedereen mij probeert te pushen om er wel voor te gaan.
 7. Muziek | Ik luister weinig muziek, minder dan ik zou willen. Dat is vanwege mijn gehoor. Ik heb SSD (Single-Sided Deafness). Doof aan mijn linkeroor. Sindsdien ervaar ik het geluid van bass enzo niet meer. Als ik nu muziek luister gaat het mij met name om de tekst. De teksten van Celine Dion, Il Volo, Michael Bublé vind ik heel erg mooi.
Zo, dat waren al weer 7 feitjes over mij. Nu is het mijn beurt om 7 zonnestraaltjes te nomineren. Daar moet ik wel even over nadenken … …
Hier zijn mijn nominaties:
Serena Verbon | Haar blog is de eerste die ik begon te volgen en de manier waarop zij blogt en vlogt vind ik geweldig. Ik weet dat zij een druk bezette blogger is en hier waarschijnlijk  geen tijd voor     heeft. Maar wie niet waagt, wie niet wint!
–  Cynthia | Wowww wat een blogger! Daarom ga ik in november naar het evenement I Love Beauty.
Vera Camilla | Haar blog vind ik leuk om te lezen. De blogs die zij plaatst vind ik erg leuk.
Ramona | Ik begon haar te volgen via Instagram tijdens de 31 day nail challenge, dat is nog maar kort, maar ik vind haar blog leuk omdat ik zelf ook helemaal nagellak verslaafd ben. Omdat ik zelf graag nagel stylist zou willen worden is zij toch wel een beetje een voorbeeld voor mij.
Helen | Naast Serena één van de eerste bloggers die ik ben gaan volgen om haar vele leuke blogs en de manier waarop zij het doet, zo lekker gewoontjes. En zo veel variatie.
Sonja | Haar volg ik nu ook sinds korte tijd, vooral eigenlijk op Instagram maar ook via de blog.
Miriam | Een leuke blog met veel NailTalk, just what I like.
Moeilijk, maar ik heb 7 nominaties. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om ook mee te doen aan ‘The Sunshine Award’.
Vonden jullie het leuk om 7 feitjes over mij te weten te komen? Kennen jullie ‘The Sunshine Award’?
Tatiana's Blog | The Sunshine Award

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

 1. Tatiana's Blog | The Sunshine Award

  Leuk zeg van de nominatie. En ook leuk geschreven…..leuke feitjes♡

 2. Tatiana's Blog | The Sunshine Award

  Wat heb jij het leuk gedaan zeg, en natuurlijk super leuk om te lezen.
  En wauw ga je naar Cynthia? heb bij haar een workshop gewonnen een keer, ze is zo leuk, ben wel een beetje jaloers hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *