Tatiana's Blog | DIY | Valentijn Chocolate Brownie

Omdat het bijna Valentijnsdag is, heb ik vandaag voor jullie een leuke DIY Valentijn Chocolate Brownie. Ik ben namelijk dol op brownies. Ik zag het recept een tijdje geleden op de blog van Todaysbeauty en wilde dit graag zelf gaan maken. En omdat het morgen Valentijnsdag is, laat ik het jullie ook zien. Misschien vinden jullie het leuk om jezelf en je geliefde te verwennen met deze lekkernij.

Valentijn Chocolate Brownie Collage

Wat heb je nodig?

De ingrediënten:
30 gr (room)boter
3 el bloem
3 el donkerbruine basterdsuiker
1 zakje vanillesuiker
2 el cacaopoeder
1 ei
3 el melk

Extra:
Decoratie om te versieren
Mok of schaaltjes

Valentijn Chocolate Brownie 1

Hoe maak je het?

Doe de boter in een kom, smelt de boter in de magnetron, tot het helemaal vloeibaar is. Voeg daarna de rest van de ingrediënten toe, de volgorde maakt niet uit. Als alle ingrediënten zijn toegevoegd meng je het beslag met een lepel tot een gladde massa.

Daarna verdeel je het beslag over de schaaltjes of doe je het slechts in 1 mok, waar jouw voorkeur naar uit gaat. Doe de schaaltjes of de mok niet te vol, want dan heb je de kans dat het straks over loopt. Laat dus een klein beetje ruimte over om te rijzen.

Valentijn Chocolate Brownie 1

De bereiding!

We zetten de schaaltjes of de mok in de magnetron (ik heb de 3 schaaltjes samen in de magnetron gezet). De bereidingstijd in de magnetron kan variëren, en is afhankelijk van wat jij wil. Wil je een brownie met een wat zachtere vulling, of juist wat harder. Ik heb gekozen voor 1 minuut lang met de stand van de magnetron op 900Watt.

Valentijn Chocolate Brownie 1

De presentatie!

Is de brownie lekker voor jezelf, dan kan je hem natuurlijk direct warm opeten. Maak je het klaar op Valentijnsdag voor je geliefde, dan besteden we nog even extra tijd aan het decoreren. Dit kan je doen hoe jij het zelf leuk vind. Bestrooid met hagelslag of andere leuke strooisels. Hartjes zou natuurlijk helemaal leuk zijn, maar die had ik niet in huis.

Valentijn Chocolate Brownie 1

Zo heb je in No Time een heerlijke brownie op tafel staan, makkelijker kan niet!

EET SMAKELIJK!

PS. Ik heb alvast een voorproefje gehad! Mijn brownies zijn smaakvol beoordeeld door mijn man en mijn dochtertje! Een groot succes en een recept die ik zeker onthoud. 

 

Afsluiting BLOG

 

 

Wat doen jullie met Valentijn?
Gaan jullie dit recept ook eens maken? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | DIY | Valentijn Chocolate Brownie

Tatiana's Blog | DIY | Valentijn Chocolate Brownie

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | DIY | Valentijn Chocolate Brownie

  Wat leuk dat je een diy deelt. En dit lijkt me echt heel lekker ik ben gek op chocolade! Ik doe zelf niets aan Valentijn. x

 2. Tatiana's Blog | DIY | Valentijn Chocolate Brownie

  Ik ben niet super gek op chocolade, maar ik ben er ook niet vies van, ziet er lekker uit!

 3. Tatiana's Blog | DIY | Valentijn Chocolate Brownie

  ohhh, het ziet er echt zo leuk uit op de foto’s; en het klinkt zo lekker, ik zou er gewoon trek van krijgen….

 4. Tatiana's Blog | DIY | Valentijn Chocolate Brownie

  Wil dit echt een keertje proberen te maken. ZIet er zo smakelijk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *